Σάββατο, 18 Απριλίου 2026

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός - ΑΡΗΣ 2-0 | Κακός στο Β ημίχρονο, ανέστησε τον Παναθηναϊκό

Posted On Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 21:17

Σαν να μην βγήκε ποτέ για το δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ μας κατάφερε να χάσει εύκολα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό που έκανε μόλις για 15' αισθητή την παρουσία. Άτυχος και χωρίς καθαρό μυαλό στην επίθεση στα πρώτα 45', προδόθηκε από την άμυνα του στο Β ημίχρονο. Έκανε το καθήκον του ο Σκουλάς, που επιβεβαίωσε τον ρόλο του στην "εξυγίανση" του ποδοσφαίρου.

Διπρόσωπος παρουσιάστηκε ο ΑΡΗΣ μας σήμερα στο ΟΑΚΑ χωρίς όμως στο πρώτο καλό του ημίχρονο να καταφέρει να σκοράρει. Η υπεροχή, οι ευκαιρίες, το δοκάρι του Μαρτίνες και η φάση του πέναλτι πάνω στον Γκαρσία που δεν δόθηκε από τον Σκουλά μας χάρισε μόνο τις "εντυπώσεις"… σε αντίθεση με το Β ημίχρονο όπου οι κακές αντιδράσεις στην αμυντική μας λειτουργία επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να πετύχει μέσα σε 12' 2 γκολ και να δημιουργήσει άλλες 2 επικίνδυνες καταστάσεις. Ναι μεν η είσοδος του Ματίγια (που λόγω ενοχλήσεων δεν ξεκίνησε βασικός) και του Φετφατζίδη άλλαξαν την εικόνα μας αλλά το κακό είχε ήδη γίνει και η ομάδα  είχε χάσει εντελώς την συγκέντρωση της. Συνεχίζουν να αποτελούν πληγή τα μπακ μας μιας και από τα πλάγια χτύπησε ο Παναθηναϊκός αλλά και η αδράνεια του Κόρχουτ στο πρώτο γκολ να προκαλεί ιδιαίτερες αρνητικές εντυπώσεις. Ντεφορμέ και ο Μπάσα που δεν μπόρεσε να προσφέρει αυτά που δίνει ο Ματίγια στον χώρο του κέντρου.  Λίγα πράγματα και από τους Γκαρσία, Λάρσον, Ντιγκινί και Μαρτίνες στην επίθεση που σίγουρα θα μπορούσαν να έχουν πολύ καλύτερες επιλογές στην τελική προσπάθεια ή πάσα. Δύσκολα να μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό ο Παντελίδης από τον πάγκο με την εικόνα που είχαν οι παίκτες του, κυρίως στο Β ημίχρονο. Ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι πολύ εύκολα θα μπορούσε να είχε πάρει διαφορετική τροπή το παιχνίδι αν ο Σκουλάς(ή κάποιος ξένος διαιτητής στη θέση του)  έδειχνε το σημείο του πέναλτι στο 15' ή μερικές κίτρινες κάρτες στους παίκτες του Παναθηναϊκού όταν το παιχνίδι παιζόταν και όχι από το 80' και μετά που όλα είχαν σχεδόν κριθεί.

Πληγώνει αυτή η ήττα κυρίως γιατί η ομάδα ήταν φορμαρισμένη και όπως έδειξε στα πρώτα 45' μπορούσε εύκολα να πάρει το διπλό. Ας γίνει  μάθημα η αφέλεια με την οποία πετάμε βαθμούς ώστε σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Δεν χάθηκε τίποτα, συνεχίζουμε δυνατά για την 4η θέση που παραμένει ένας εφικτός στόχος.

ΥΓ. Φέτος η ομάδα επέστρεψε και έδειξε ότι ήρθε όχι μόνο απλά για να μείνει αλλά και για να πρωταγωνιστήσει. Από του χρόνου θα πρέπει το Κλεάνθης Βικελίδης να αποτελεί φρούριο και εκτός έδρας παιχνίδια σαν το σημερινό να τα τελειώνουμε με συνοπτικές διαδικασίες.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!